Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Θερινή κατασκήνωση κατηχητικής κίνησης «Απόστολος Μάρκος»


Μια από τις ομορφότερες εμπειρίες στη ζωή του ανθρώπου είναι σίγουρα ο δοκιμασμένος θεσμός της κατασκήνωσης, με την ευκαιρία που παρέχεται στα παιδιά και στους εφήβους της σύγχρονης κοινωνίας, προκειμένου να ζήσουν μια ομαδική, κοινοτική ζωή, με απώτερο σκοπό να ανακαλύψουν την κοινωνία με τους άλλους και να βιώσουν όλοι μαζί την παρουσία του Θεού.
Η κατασκήνωση διδάσκει στα σημερινά μας παιδιά να συνεργάζονται, να συμβιώνουν και να επικοινωνούν μεταξύ τους μακρυά από την φθοροποιό τηλεόραση και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα οποία συμβάλλουν στην απομόνωση, αναπτύσσοντας τις ικανότητες και τα χαρίσματά τους.
Μαθαίνουν να ζουν ως πολίτες του ουρανού και παράλληλα ν’ αγαπούν και να χαίρονται τη ζωή, την φύση και το περιβάλλον, ασκούμενοι παράλληλα στο πώς ν’ αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες «του παρόντος βίου».
Πέντε μόλις μέρες απέμειναν για την έναρξη και της φετινής μας κατασκήνωσης στα Πλατάνια.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για ακόμα μία νέα ωφέλιμη εμπειρία, με ένα ευέλικτο και ισορροπημένο πρόγραμμα πνευματικού, ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου σε ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον.
Η αναχώρηση θα γίνει από τον Ναό μας το ερχόμενο Σάββατο 18 Αυγούστου στις 8.00 – 8.30 π.μ.

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και φύγαμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου