Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Α΄ Χαιρετισμοί και χειροθεσία Οικονόμου στην Μαλούντα

Με ευλάβεια και σε κλίμα ιερής κατάνυξης εψάλλησαν την Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015, οι Χαιρετισμοί προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Παναγίας στην κοινότητα Μαλούντας της Επαρχίας Λευκωσίας.

Στην ακολουθία των Χαιρετισμών, χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος απήγγειλε και την Α΄ στάση των Χαιρετισμών προς την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Κυρία Θεοτόκο.
Ο Ιερός Ναός της Παναγίας γέμισε από πιστούς, όλων των ηλικιών, που προσήλθαν στην ιερά ακολουθία με τον προσήκοντα σεβασμό για να αναπέμψουν δεήσεις και ικεσίες στην Μάνα Παναγιά και να προσκυνήσουν την χαριτόβρυτο εικόνα της. 

Ο Πανιερώτατος στο τέλος της Ακολουθίας προχείρισε σε Οικονόμο και Πνευματικό τον εφημέριο του Ναού π. Μάριο Ιωαννίδη, ο οποίος διακονεί ευσεβώς το Ιερό Θυσιαστήριο της κοινότητος. 
Στο λόγο του, ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας, εξήρε την προσφορά και δράση του π. Μάριου στην κοινότητα της Μαλούντας και τον προέτρεψε να συνεχίσει με τον ίδιο και περισσότερο ζήλο να διακονεί το λαό του Θεού.
Λουκάς Α. Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου