Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

«Όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ,...»

Μέσα σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των φίλων «Αγίας Σκέπης» την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεώς μας.
Η εκδήλωση είχε ως τίτλο: «όταν θα νιώσεις όπως ένιωσα εγώ, το πρόβλημα μου, όταν γίνει και δικό σου» και σκοπό είχε να γίνει μια άμεση επικοινωνία των παρευρισκομένων με άτομα που έχουν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει το πρόγραμμα της θεραπευτικής κοινότητας.
Για το έργο της «Αγίας Σκέπης» μίλησε ο Αρχιμ. Χρυσόστομος, υπεύθυνος των φίλων της θεραπευτικής κοινότητας και στη συνέχεια δύο παιδιά, από τα οποία ο ένας είναι απόφοιτος της θεραπευτικής κοινότητας, τραγούδησαν διάφορα τραγούδια, δείχνοντας πως όταν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να συμβούν.

Ακολούθως, η υπεύθυνη του θεραπευτικού προγράμματος της «Αγίας Σκέπης» μαζί με δύο παιδιά, ένα άντρα και μία γυναίκα, μίλησαν στο κόσμο για τις εμπειρίες τους από το θεραπευτικό πρόγραμμα και στη συνέχεια απάντησαν σε απορίες.
Την εκδήλωση χαιρέτησε και έκλεισε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν οι τραγουδιστές, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας, για την προσφορά τους προς το έργο της «Αγίας Σκέπης».
Ι. Μ. Λεμεσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου