Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πρωτάθλημα Futsal κατηχητικών Μητροπόλεως Ταμασού


Ξεκίνησε το πρωτάθλημα Futsal των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής με τις ευλογίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ησαΐα. Τον αγιασμό για την έναρξη του πρωταθλήματος τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως μας π. Νεκτάριος Μπακόπουλος.
Το πρωτάθλημα Futsal της Μητροπόλεώς μας έχει γίνει πλέον θεσμός, αφού διεξάγεται για έκτη συνεχή χρονιά, με σκοπό την υγιή απασχόληση των νέων της περιφέρειάς μας.
Τη φετινή χρονιά συμμετέχουν είκοσι (20) ομάδες με διακόσια (200) περίπου παιδιά ηλικίας από δώδεκα έως δεκαοχτώ χρόνων. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων τις προηγούμενες χρονιές ήταν μεγάλος και γι’ αυτό και η φετινή διοργάνωση προβλέπεται να είναι εξίσου ενδιαφέρουσα.
Τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν για τη φετινή χρονιά είναι το Campionne στην Ανθούπολη και το Φάρμα στη Λακατάμια, τα οποία προσφέρουν αφιλοκερδώς οι ιδιοκτήτες τους.
Καινοτομία του φετινού πρωταθλήματος αποτελεί η έκδοση ταυτότητας για κάθε ποδοσφαιριστή και ο έλεγχος αυτών που αγωνίζονται από τους διαιτητές με φύλλο αγώνος. Επίσης υπάρχει ειδική γιατρός που παρευρίσκεται στα γήπεδα σε κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους πολλούς εθελοντές, στους υπεύθυνους των ομάδων, τους ιδιοκτήτες των γηπέδων, τους διαιτητές και σε όσους άλλους προσφέρουν αφιλοκερδώς από το χρόνο τους για την πετυχημένη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου