Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ετήσιο δείπνο Ιδρύματος Υποτροφιών Μητρόπολης Κιτίου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε, για άλλη μια χρονιά, το καθιερωμένο δείπνο - θεσμός του Ιδρύματος Υποτροφιών των κατηχητικών σχολείων της πόλεως και επαρχίας Λάρνακας και το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Παρασκευή της Διακαινησίμου, 25 Απριλίου 2014, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κοντού στην Λάρνακα.
Σκοπός του Δείπνου ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ιδρύματος ούτως ώστε να βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερους νέους και νέες, απόφοιτους των Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπόλεως Κιτίου, να σπουδάσουν σε Πανεπιστημιακές σχολές της Κύπρου και της Ελλάδας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αρχές της πόλεως της Λάρνακας, μαζί με συνεργάτες και φίλους του Ιδρύματος Υποτροφιών.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος αφού ευχαρίστησε όλους αυτούς που στήριξαν και στηρίζουν το ίδρυμα υποτροφιών επεσήμανε ότι «παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που συνεχίζει να μεγαλώνει και να βασανίζει τον τόπο μας,  καταφέραμε να προσφέρουμε υποτροφίες και βοηθήματα σε 59 φοιτητές και φοιτήτριες συνολικού ποσού 29.500 ευρώ».
«Προσευχόμαστε και ελπίζουμε», σημείωσε, «πως ο Αναστημένος Χριστός, θα βοηθήσει και θα απαλλάξει σύντομα τον πολύπαθο λαό μας, από τις μεγάλες δοκιμασίες που αντιμετωπίζει».
Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε, κλείνοντας, «το φως της Ανάστασης, το φως της χαράς και της ελπίδας, να γεμίζει τις καρδιές όλων σας και να σας χαρίζει προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και ευτυχία».
Μαΐστωρ – Ι. Μ. Κιτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου