Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Θεατρικό δρώμενο «Ο Πατροκοσμάς»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 10 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Αθανασίου, η θεατρική παράσταση «Ο Πατροκοσμάς».
Το έργο παρουσίασε ο ιερός ναός  Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ανέβηκε με αφορμή τα 300 χρόνια από την γέννηση του Αγίου Κοσμά και έλαβαν μέρος οι ηθοποιοί Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Νάταλη Αμμάν και μέλη της χορωδίας «Ρωμανός ο Μελωδός». 
Εκ μέρους του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου παρέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος, ο οποίος, στον σύντομο χαιρετισμό του, μετέφερε τις ευλογίες του Πανιερωτάτου και συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης.
Λαμβάνοντας το λόγο, ο εφημέριος του ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Γιαλλουρίδης, ευχαρίστησε τους ηθοποιούς για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, τα μέλη της χορωδίας, τον συγγραφέα του έργου κ. Ανδρέα Κορωνίδη και τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη της Μητροπόλεως Λεμεσού π. Χρυσόστομο για την επιμέλεια των σκηνικών.
Η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου γέμισε ασφυκτικά και τα μηνύματα του έργου άγγιξαν το κοινό, το οποίο παρακολούθησε την παράσταση με αμείωτο ενδιαφέρον.
Μαΐστωρ – Ι. Μ. Λεμεσού
Φωτογραφίες: Ανδρέας Χριστοφόρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου