Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

«Κάνω την αγάπη πράξη»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική συναυλία με θέμα «Κάνω την αγάπη πράξη» την οποία διοργάνωσε το Πολυδύναμο Κέντρο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων μαζί με τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Μητροπόλεως μας στο Χαρουπόμυλο Λανίτη.
Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος ενώ, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Χρίστος Παπαδόπουλος υπεύθυνος του Πολυδύναμου Κέντρου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».
Στη συνέχεια πήραν τη σκυτάλη οι τραγουδιστές, Λουκάς Γιώρκας και Χριστίνα Αβερκίου, οι οποίοι μάγεψαν με τις φωνές τους το κοινό. 

Ο Λουκάς Γιώρκας ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την πρόσκληση και την τιμή να τραγουδήσει καθώς, όπως ανέφερε, νιώθει ευεργετημένος από τις ομιλίες του Πανιερωτάτου τις οποίες ακούει στο εξωτερικό όπου διαμένει.
Μετά το πέρας της συναυλίας δόθηκαν από το Θεοφιλέστατο αναμνηστικά δώρα στους συντελεστές καθώς και στους χορηγούς της συναυλίας.
Παρών στη συναυλία ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως και Πρόεδρος της Φιλοπτώχου, Αρχιμ. Ισάακ, ο Πρωτοπρ. Σπυρίδων Παπαδόπουλος, Συντονιστής των Φιλοπτώχων Αδελφοτήτων της Μητροπόλεως, ο κ. Σταύρος Ολύμπιος, Υπεύθυνος της Ποιμαντικής Διακονίας της Μητρόπολης, εκπρόσωποι των χορηγών καθώς και πάρα πολύς κόσμος.
Το πρόγραμμα της βραδιάς παρουσίασε και συντόνισε η κα. Γεωργία Μηνά.
Ι. Μ. Λεμεσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου