Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Χοροεσπερίδα ενορίας Απ. Μάρκου Αρχαγγέλου

Πραγματοποιήθηκε, με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία, το βράδυ της Παρασκευής, 13 Ιουνίου 2014, η Ετήσια Χοροεσπερίδα της ενορίας του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου Αρχαγγέλου.
Την Χοροεσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Λάζαρος Σαββίδης και η σύζυγός του κ. Τίνα Σαββίδου και συμμετείχε πλήθος μελών και φίλων της ενορίας.
Ο προϊστάμενος του ναού Πρωτοπρεσβύτερος π. Παρασκευάς Παπαμιχαήλ, καλωσόρισε τους καλεσμένους και τους συνδαιτυμόνες με θερμά λόγια, αναφέρθηκε στους στόχους και στις πνευματικές δραστηριότητες της ενορίας και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή οργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου Ψιμολόφου για την αφιλοκερδή παρουσία και συμβολή τους στην εκδήλωση.
Ο π. Παρασκευάς σημείωσε ότι «η Ενορία είναι η πνευματική μας οικογένεια, μέσα στην οποία καλούμαστε να ενώνουμε και να συνδέουμε τη ζωή μας με τον Σωτήρα Χριστό». Σημείωσε, επίσης, ότι «η συνεστίαση πραγματοποιείται με σκοπό τη σύσφιξη των πνευματικών και φιλικών δεσμών των μελών της ενορίας. «Το έχουμε ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες, να ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να είμαστε πιο ενωμένοι», πρόσθεσε.
Ο Πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής κ. Αλέκος Ιωάννου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους για την παρουσία και στήριξη τους, ανέφερε ότι όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τις τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες του ναού και τίμησε τον Λαογραφικό Όμιλο Ψιμολόφου για την συμβολή του, προσφέροντας στον χοροδιδάσκαλο κ. Κύπρο Κυπριανού, την εικόνα του Αποστόλου Μάρκου.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Λάζαρος Σαββίδης, ο οποίος εκθείασε το πολύπλευρο έργο της ενορίας του Αποστόλου Μάρκου και δεσμεύτηκε να βοηθήσει, στο μέτρο του δυνατού, τις προσπάθειες αυτές.
Η όλη εκδήλωση στολίστηκε με μουσικές και τραγούδια από τον Μάριο Βασιλείου και παραδοσιακούς χορούς από τον Λαογραφικό Όμιλο Ψιμολόφου.
Λουκάς Α. Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου