Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Πασχαλινή Συνάντηση Καραβιωτών

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση – συγκέντρωση των Καραβιωτών και φίλων του Καραβά, που διοργάνωσε ο Δήμος Καραβά σε συνεργασία με το Προσφυγικό Σωματείο «Ο Καραβάς», το Αθλητικό Σωματείο Pokka – ΑΕΚ Καραβά «Λάμπουσα» και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καραβά, τη Δευτέρα του Πάσχα. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δασικό πάρκο Πολεμιδιών στη Λεμεσό και είχε βασικο στόχο την αναβίωση των εθίμων του τόπου μας και τη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των σκορπισμένων Καραβιωτών.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε δέηση στην εκκλησία της Παναγίας Γλυκιώτισσας, που βρίσκεται δίπλα από το πάρκο, η οποία τελέστηκε από το Μητροπολίτη Κυρηνείας κ.κ. Χρυσόστομο.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή πέραν των 300 Καραβιωτών και φίλων της κωμόπολης. Δόθηκε σε όλους η ευκαιρία να ανταλλάξουν τις ευχές τους για το Πάσχα, να δημιουργηθεί μια θετική διάθεση μέσα από την αλληλοστήριξη και τη χαρά της επανασύνδεσης, καθώς, επίσης, ενισχύθηκαν οι δεσμοί μεταξύ των σκορπισμένων Καραβιωτών, ιδιαίτερα της νέας γενιάς του Καραβά.


Μετά τη συνεστίαση διοργανώθηκαν παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια. Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση έδωσαν με τη μαζική συμμετοχή τους τα παιδιά και οι νέοι του Καραβά. Σε όλους τους νικητές των διαγωνισμών δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Δήμος Καραβά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου