Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Τελετή λήξης Κατηχητικών Μητροπόλεως Τριμυθούντος

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής Forum κατέκλυσαν, το απόγευμα της Τετάρτης, 4 Μαΐου 2016, τα νιάτα της Μητροπόλεως Τριμυθούντος και με τα παιγνίδια, τις φωνές, τα γέλια και τα τραγούδια τους γιόρτασαν τη λήξη των κατηχητικών τους συνάξεων.
Η εορταστική αυτή εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση του αγιασμού από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα, ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά και τα επαίνεσε για τη συμμετοχή τους στα κατηχητικά σχολεία της Μητρόπολης και τους εξέφρασε το διαρκές ενδιαφέρον και την συνεχή μέριμνα και αγωνία της τοπικής Εκκλησίας γι’ αυτά.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε πολλά παιχνίδια στα οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά με χαρά κι ενθουσιασμό. Συγκεκριμένα τα παιδιά έλαβαν μέρος σε παραδοσιακά παιχνίδια, όπως σακκουλοδρομίες, αυγοδρομίες, τρέξιμο, εμπόδια, τάφρο, ρίξιμο μπάλας, τοξοβολία και άλλα πολλά. Στο χώρο γίνονταν, επίσης, ζωγραφική και χειροτεχνίες για τα πιο μικρά παιδιά.
Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν αγώνες ποδοσφαίρου για Δημοτικό και για Γυμνάσιο-Λύκειο, πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας για Γυμνάσιο-Λύκειο, καθώς και τουρνουά σκακιού και ταβλιού.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκε σε όλους κέρασμα, αλλά και το ενθύμιο, τόσο στα παιδιά, όσο και στους κατηχητές-συνοδούς.
Λουκάς Α. Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου