Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η Μητρόπολη Ταμασού εγκαινιάζει 3 Κοινωνικά Παντοπωλεία


Η Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής αποφάσισε όπως λειτουργήσει το θεσμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε τρία σημεία στη Μητροπολιτική της Περιφέρεια (Τσέρι, Επισκοπειό και Κλήρου) για την κάλυψη των βασικών αναγκών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η προσπάθεια αυτή γίνεται σε συνεργασία με τους Δήμους και τις κοινότητες της Μητροπολιτικής Περιφέρειας. Σύντομα θα λειτουργήσει και τέταρτο σημείο σε συνεργασία με το Δήμο Λακατάμιας.
            Σας προσκαλούμε να παραστείτε στα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου που θα λειτουργήσουμε σε συνεργασία με το Δήμο Τσερίου στο Τσέρι, την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 5:00 μ.μ., οδός Κρήτης 2, Τσέρι. Επίσης, στο Επισκοπειό, την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 5:00 μ.μ. στο παλαιό νηπιαγωγείο δίπλα στο κατάστημα της ΣΠΕ Ταμασού-Μαχαιρά και τέλος, στην Κλήρου, τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 5:00 μ.μ. στο προαύλιο της εκκλησίας της Παναγίας Ευαγγελίστριας Κλήρου.
            Για την καλύτερη οργάνωση των Κοινωνικών Παντοπωλείων, αλλά και την κάλυψη όσων έχουν πραγματική ανάγκη ακολουθούμε μία συγκεκριμένη διαδικασία: υποβολή αιτήσεως με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αξιολόγησή τους από την κοινωνική υπηρεσία του Κ.Υ.Κ.Α.Τ. και καταρτισμός καταλόγου με τους δικαιούχους, οι οποίοι θα προμηθεύονται τρόφιμα ανά δεκαπενθήμερο.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου