Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Κοντά στον πάσχοντα άνθρωπο


Ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία από την Federal Bank Middle East, η οποία έτεινε «χείρα βοήθειας» προς τους εμπερίστατους αδελφούς μας, οι οποίοι επηρεάζονται από την μαστίζουσα και συνεχώς επιδεινούμενη οικονομική κρίση.
Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Federal Bank Middle East, κ. Γαβριέλλα Σαμάρα - Παφίτη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και παρέδωσε, εκ μέρους της Τράπεζας, στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρο, το ποσόν των €30,000 για την  ενίσχυση του μεγάλου φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μονής Κύκκου. Παρών στην παραλαβή ήταν και ο διευθυντής του Κέντρου Κοινωνικής και Πνευματικής Στήριξης της Ιεράς Μονής Κύκκου κ. Μακάριος Παπαχριστοφόρου.  
Το μεγαλύτερο μέρος της δωρεάς αυτής είναι στην μορφή δωροκουπονιών για αγορές σε τρόφιμα, τα οποία θα διανεμηθούν άμεσα σε οικογένειες που βρίσκονται σε οικονομική ανάγκη, με τη φροντίδα του Κέντρου Κοινωνικής και Πνευματικής Στήριξης της Ιεράς Μονής Κύκκου.
Η κ. Παφίτη είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Πανιερώτατο, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τη Federal Bank Middle East για τη σημαντική προσφορά της προς το κοινωνικό σύνολο και τα προγράμματα και τις δραστηριότητες που αναπτύσσει το Κέντρο Κοινωνικής και Πνευματικής Στήριξης της Ιεράς Μονής Κύκκου προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από βοήθεια και αλληλεγγύη.
Λουκάς Α. Παναγιώτου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου