Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Με αισιοδοξία βλέπει το 2014 ο Αρχιεπίσκοπος

Την αισιοδοξία του ότι ο νέος χρόνος θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο, εξέφρασε, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, με δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την επίσημη δοξολογία για τη νέα χρονιά, που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου στην Λευκωσία.
Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει χαρά και υγεία στον λαό και εξέφρασε την ευχή να βρεθεί λύση στο εθνικό μας ζήτημα.
«Για να είναι θετικό το νέο έτος», σημείωσε, «εξαρτάται από το εάν θα δουλέψουμε προγραμματισμένα και σκληρά. Εάν το πράξουμε», πρόσθεσε, «θα ανατείλουν καλύτερες ημέρες».
Ο Κύπρου Χρυσόστομος παρέπεμψε, τέλος, στις αρετές του κυπριακού Ελληνισμού και τόνισε, πως «παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε εδώ και δύο χρόνια, ο λαός μας διαθέτει αρκετές δυνάμεις και ο νέος χρόνος θα είναι καλύτερος από τον περσινό».
«Πάντοτε ήμουν και είμαι αισιόδοξος», επεσήμανε για να προσθέσει ακολούθως ότι «και εμείς ως Εκκλησία θα εργαστούμε προγραμματισμένα, αλλά και σκληρά για να βγούμε από πάνω και να ξεπεραστούν τα προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου