Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

«Καφές Αγάπης»

Μια όμορφη εποικοδομητική και παράλληλα ενημερωτική δραστηριότητα διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου, 16 Νοεμβρίου, στο Εστιατόριο «Yianna-Marie», στον Πρωταρά, το Ίδρυμα Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου.
Ο «Καφές Αγάπης», όπως ονομαζόταν η εκδήλωση, είχε ως στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων του Ιδρύματος Κοινωνικής Διακονίας και ειδικότερα τα συσσίτια των άπορων μαθητών καθώς και τους άπορους φοιτητές.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ Βασίλειος, οποίος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολις για την ανακούφιση των εν ανάγκες ευρισκομένων αδελφών μας και για την όλη δράση του Ιδρύματος Κοινωνικής Διακονίας.
Στην συνέχεια η Παθολόγος - Ογκολόγος, στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, Δρ Γιόλα Μάρκου ανέπτυξε, προς τους παρευρισκομένους, το θέμα: «Περιβάλλον - Διατροφή και Καρκίνος» και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το παιδικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παρά τη Λίμνη».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο λειτούργησε, επίσης, παράλληλη έκθεση και αγορά χειροποίητων κοσμημάτων.
Λουκάς Α. Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου