Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Στην Κύπρο και πάλι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του maistorcy.blogspot, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος έρχεται και πάλι στην Κύπρο. Η επίσκεψη αυτή είναι η δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα, μιας και την προηγούμενη Κυριακή βρισκόταν ξανά στο νησί μας για τις εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν στη Λάρνακα, προς τιμή του Μητροπολίτη Κιτίου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, αυτή τη φορά, έρχεται για να τιμήσει τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο, ο οποίος συμπληρώνει 50 χρόνια Ιερατικής Διακονίας και θα μετάσχει στο Πολυαρχιερατικό Συνοδικό Συλλείτουργο που θα πραγματοποιηθεί στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας, στον Στρόβολο, την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013.
Παράλληλα, ο Αθηνών Ιερώνυμος θα τιμήσει, στις 11.30 το πρωί, σε ειδική τελετή, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιερού ναού του αγίου Γεωργίου στα Λατσιά, την κ. Μαρία Κυθρεώτου, η οποία με την χαρακτηριστική και συμβολική ενέργειά της να προσφέρει προσωπικό οικογενειακό κειμήλιο για να εκποιηθεί προς ανακούφιση των εμπερίστατων αδελφών μας στην Ελλάδα, έδωσε νέα ώθηση και ενίσχυση στις προσπάθειες που καταβάλλει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών υπέρ των πενήτων αδελφών μας.
Λουκάς Α. Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου