Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η φιλανθρωπική συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Με ζωντάνια, κέφι, σε κλίμα αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και με μεγάλη προσέλευση πολιτών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 16 Ιουλίου 2015, στο κηποθέατρο Λεμεσού, η πολιτιστική φιλανθρωπική συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που συνδιοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού με τη Νεολαία Αγίου Μάμαντος Τραχωνίου και το Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας Ύψωνα.
Η γνωστή και καταξιωμένη ερμηνεύτρια με την υπέροχη φωνή, τη ζωντάνια της καρδιάς της και την πληθωρική της προσωπικότητα μετέφερε το μήνυμα της δικής της αισιοδοξίας στο κοινό, που παρακολούθησε τη συναυλία, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τις φιλανθρωπικές δράσεις της Μητροπόλεως Λεμεσού.

Το πρόγραμμα παρουσίασε η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου, η οποία μετέφερε τον χαιρετισμό και τις ευχές του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου και εξήρε το πλούσιο και πολύπλευρο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, που δεν περιορίζεται μόνο σε παροχή γευμάτων σε άπορους συνανθρώπους μας, αλλά και στην προσφορά ηθικής και ψυχολογικής στήριξης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, συνοδευόμενη από την καλλιτεχνική της Διευθύντρια Μαρία Ιωάννου, επισκέφθηκε, το μεσημέρι της επόμενης μέρας, τις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Μητροπόλεως Λεμεσού στον Σαϊττά. Προσκύνησε στο παρεκκλήσι των Αρχαγγέλων, ξεναγήθηκε στον χώρο της Κατασκήνωσης, μίλησε στις κατασκηνώτριες, οι οποίες, με εμφανή ενθουσιασμό, τραγούδησαν μαζί της, χόρεψαν και διασκέδασαν σαν μια όμορφη και ζεστή παρέα.
Λουκάς Α. Παναγιώτου – Ι. Μ. Λεμεσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου