Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Συναυλία της Χορωδίας Νέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Μία εξαιρετική μελωδική βραδιά και ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, 13 Ιουλίου 2016, στην φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο: «Αγάπη δε, έχω...», στο αρχαίο θέατρο Κουρίου.

Η «μεγάλη αυτή γιορτή», η οποία ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της Κύπρου, διοργανώθηκε από την Αστυνομία Κύπρου και την Χορωδία Νέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής και τελούσε υπό την Αιγίδα της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Α.Σ. του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου.

Στη συναυλία συμμετείχαν ο διεθνούς φήμης πιανίστας Σιπριέν Κατσαρής, ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου και στην παρουσίαση του προγράμματος ήταν η ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, οι Επίσκοποι Ζήλων Σεβαστιανός, Καρπασίας Χριστοφόρος και Μεσαορίας Γρηγόριος, ο Υπουργός Παιδείας, Βουλευτές, καθώς επίσης και άλλοι αξιωματούχοι από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, ο οποίος βοηθά άπορους φοιτητές για να συνεχίζουν τις σπουδές τους απρόσκοπτα.
Λουκάς Α. Παναγιώτου
Φωτογραφίες: GOA/Dimitrios Panagos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου