Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ο Παύλος Παυλάκης, Μέγας ευεργέτης της Μητροπόλεως Κωνσταντίας

Με το χρυσό έμβλημα του Αγίου Επιφανίου, εφόρου και προστάτου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, τιμήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 24 Νοεμβρίου, ο κ. Παύλος Παυλάκη για την μεγάλη προσφορά του προς την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας.
Την τιμητική διάκριση επέδωσε στον Μέγα Ευεργέτη της Μητροπόλεως, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος, μέσα στα πλαίσια λιτής και σεμνής τελετής στο ξενοδοχείο Nisi Beach στην Αγία Νάπα, όπου πραγματοποιούνται, τις μέρες αυτές, οι εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Παυλάκης είναι ιδιοκτήτης του εν λόγω ξενοδοχείου και στο οποίο πραγματοποιούνται τα συνέδρια και οι εκδηλώσεις, που οργανώνει η τοπική Εκκλησία και φιλοξενούνται οι μετέχοντες σε αυτά, καθώς και διάφοροι άλλοι προσκεκλημένοι της Μητροπόλεως, αρχιερείς, ακαδημαϊκοί, λόγιοι.
Ο Πανιερώτατος, στα πλαίσια της ίδιας τελετής, προσέφερε και στον Γ.Γ του Π.Σ.Ε κ. Olav Tveit, ένα πιστό αντίγραφο της αρχαίας εικόνας της Αγίας Νάπας. 
Μαΐστωρ - Ι. Μ. Κωνσταντίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου