Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Συνεστίαση ενορίας Αποστόλου Μάρκου Αρχαγγέλου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε, για άλλη μια φορά, η καθιερωμένη ενοριακή συνεστίαση του ιερού ναού Αποστόλου Μάρκου Αρχαγγέλου Λευκωσίας και η οποία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, 1ης Οκτωβρίου 2015, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Λάζαρος Σαββίδης, ο τέως Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Παντελής Κούρος, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ) κ. Κυριάκος Κούρος, ο Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Πυλιώτης, καθώς και πλήθος ενοριτών και φίλων της ενορίας, οι οποίοι κατέκλύσαν ασφυκτικά τον χώρο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου κ. Αλέκος Ιωάννου αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες μας και γι’ αυτό, σημείωσε, η εφετινή συνεστίαση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων προς ανακούφιση πασχόντων συνανθρώπων μας.

Ευχαρίστησε, ακολούθως, όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδηλώσεως, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Αρχιμανδρίτη Ιερώνυμο Πυλιώτη και την όλη συνεισφορά του, στους χορηγούς, αλλά και στην Σχολή Χορού Καροτσέρης και το Ωδείο Αρχαγγέλου, οι οποίοι, όπως είπε, «πρόθυμα και αφιλοκερδώς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για να διανθίσουν με τους χορούς και τα τραγούδια τους την φιλανθρωπική μας εκδήλωση».  

Λουκάς Α. Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου