Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Χειροτονία σε διάκονο του θεολόγου Σωκράτη Ανδρέου

Παραμονή της μεγάλης εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου, Κυριακή 25 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας έγινε στην ομώνυμη ενορία Ακροπόλεως Λευκωσίας από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο ΙΙ, η σε διάκονο χειροτονία του θεολόγου Σωκράτη Ανδρέου.
Ο διάκονος Σωκράτης Ανδρέου υπηρέτησε ήδη επί σειρά ετών ως δεξιός ψάλτης στον ναό μας, του Αγίου Δημητρίου, και είναι επίσης ενεργό μέλος του πνευματικού και κατηχητικού έργου της ενορίας.
Είναι υπεύθυνος του Βιβλιοπωλείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής "Φωτοδότες" και έχει στην δραστηριότητα του την έκδοση δυο δογματικών θεολογικών μελετών στην ελληνική και ισπανική γλώσσα.
Το ιερατείο και η εκκλησιαστική επιτροπή του ναού καθώς και όλοι οι ενορίτες μας εύχονται στον νεο-χειροτονηθέντα συνεργάτη του αμπελώνος του Κυρίου καλόν στάδιον πνευματικών αγώνων και προσφοράς προς σωτηρίαν ψυχών.
Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στον π. Σωκράτη  κάθε επιτυχία στην νέα του πνευματική αποστολή στην ενορία Ακροπόλεως που διατηρεί σειρά από Έργα Αγάπης Χριστού.
Ενορία Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου