Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

«Ο πατέρας και η δυναμική παρουσία του στην οικογένεια»

Με την εισήγηση της ομότιμης καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών και τ. Βουλευτού Επικρατείας κ. Μερόπης Σπυροπούλου συνεχίστηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Οκτωβρίου 2015, ο κύκλος των σεμιναρίων της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.
Η κ. Σπυροπούλου, με τον μεστό, κρυστάλλινο και εκφραστικό της λόγο, ανέπτυξε το θέμα: «Ο πατέρας και η δυναμική παρουσία του στην οικογένεια» και καθήλωσε κυριολεκτικά το πολυπληθές ακροατήριο, το οποίο κατέκλυσε για άλλη μια φορά την αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεως Λεμεσού.
Μετά το τέλος της εισήγησης ακολούθησε, με συντονιστή τον Αρχιμανδρίτη π. Φιλόθεο Μαχαιριώτη, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με κέντρο αναφοράς την θεμελιώδη αξία της οικογένειας και τον σημαντικό ρόλο της παρουσίας του πατέρα σ’ αυτήν.
Τα σεμινάρια της Σχολής Γονέων συνεχίζονται την ερχόμενη Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015, με ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιου Κρουσταλλάκη, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Θυσιαστική Αγάπη το θεμέλιο της Οικογενειακής Παιδαγωγικής».
Λουκάς Α. Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου