Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

6η Μουσική Εκδήλωση του Ομίλου «Απόστολος Βαρνάβας»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η 6η Μουσική Εκδήλωση του Φιλανθρωπικού και Ιεραποστολικού Ομίλου «Απόστολος Βαρνάβας», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 1η Ιουλίου 2013, από τις 7.00 μ.μ. έως τις 10.00 μ.μ., στους κήπους του Μετοχίου Κύκκου, στη Λευκωσία.
Στο πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται και φέτος πλούσιες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά με τέχνη, παιγνίδια, φουσκωτό, φωτογραφίες κλπ, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια από τον Κούλη Θεοδώρου και την συμμετοχή της μικρής Σοφίας Πατσαλίδου, αλλά και απόσπασμα από την επιθεώρηση «…και μη χειρότερα» του Γιώργου Τσιάκκα με τη Χριστίνα Παυλίδου και τη Σοφία Καλλή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’  όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται προς πώληση παραδοσιακά εδέσματα, φαγητά, σουβλάκια, γλυκά και ποτά.
Η εκδήλωση αυτή του Ομίλου «Απόστολος Βαρνάβας», τελεί υπό την υψηλή προστασία του Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρου και στόχος της είναι η ενίσχυση των εμπερίστατων και «των εν ανάγκαις ευρισκομένων» οικογενειών.
Ο Φιλανθρωπικός και Ιεραποστολικός Όμιλος «Απόστολος Βαρνάβας» με πλήρη επίγνωση των δύσκολων καιρών που διέρχεται ο τόπος μας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί συμπολίτες μας μάς προσκαλεί και μας προτρέπει να μετάσχουμε μαζικά στην 6η Μουσική του Εκδήλωση, η οποία αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο μας να περάσει ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό απόγευμα, βοηθώντας ταυτόχρονα, με το περίσσευμα της καρδιάς του, αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.
Λουκάς Α. Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου