Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώνει την πορεία του το «Καραβάνι Αλληλεγγύης»

Με καύσιμο την αγάπη για τον συνάνθρωπο, το Καραβάνι Αλληλεγγύης εγκαινιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Μετόχι του Κύκκου στη Λευκωσία, ξεκινώντας την πορεία ανθρωπιάς του σε 256 Δήμους και Κοινότητες σε όλη την Κύπρο, με στόχο τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες και τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας. 
Με τη συνεργασία των Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις και τις ενορίες, οι κάτοικοι αγκάλιασαν το Καραβάνι και προσέφεραν τρόφιμα για στήριξη των κοινωνικών παντοπωλείων των Ιερών Μητροπόλεων.
Η πορεία του καραβανιού πλησιάζει στο τέλος της, η αλληλεγγύη, όμως, δεν τελειώνει. Την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 6:00 έως 8:00 το βράδυ στο Μακάριο Στάδιο, θα διεξαχθούν αθλοπαιδιές για τα μικρά παιδιά και αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ στις 7:30 μ.μ. Και στην είσοδο του γηπέδου θα γίνεται συλλογή τροφίμων, επιστεγάζοντας την προσπάθεια για διευκόλυνση της καθημερινότητας των χιλιάδων συμπολιτών μας, που βρίσκονται σε δεινή θέση. 
Υπενθυμίζεται ότι το καραβάνι Αλληλεγγύης τελεί υπό την αιγίδα  του Συνοδικού Γραφείου Ανθρωπιστικών Θεμάτων της Εκκλησίας της Κύπρου πρόεδρος του οποίου είναι ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής, κ. Ησαΐας.
Συνδιοργανώνεται από το τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, τις Ενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων,  την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ΚΥΚΑΤ, REACTION YouthforthePrevention, ΕΤΕΑ, και Λέσχες Μοτοσικλετιστών.  Υποστηρίζεται από την Πολιτική Άμυνα,  τον Ερυθρό Σταυρό, το ΠΣΣΕ, το Σώμα Προσκόπων Κύπρου, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων και την Ομάδα Πρωτοβουλίας Βασίλης Μιχαηλίδης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον αγώνα παλαιμάχων θα αγωνιστούν,
από πλευράς ΑΠΟΕΛ:
Κώστας Μαλέκκος, Πέτρος Χατζηθωμάς, Πέτρος Πέτρου, Κούλλης Παντζιαράς, Νίκος Μαγνίτης, Κώστας Φασουλιώτης, Γιώργος Καρκαντερας, Νώντας Χριστινάκης, Νίκος Σατσιάς, Αράν Πετροσιάν, Νίκος Τιμοθέου, Κυριάκος Πλακίτης
και από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ:
Νίκος Χαραλάμπους, Κούλλης Ιακώβου, Άντρος Σάββα, Κόκος Μηνά, Valentin Stefan, Γιαννάκης Ποντικός, Rainer Raoufman, Αντρέας Γιατρού, Νίκος Καψάλης, Κίκης, Βάσος Χαραλάμπους, Karo Costanian.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου