Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Λήξη κατηχητικής χρονιάς στην Μητρόπολη Κιτίου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κοντού στην Λάρνακα, η μουσική εκδήλωση και η τελετή λήξης της κατηχητικής χρονιάς 2013 -2014.
Σ’ αυτήν συμμετείχαν με τραγούδια κατηχητικά σχολεία της πόλεως και επαρχίας Λάρνακας.
Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος, ευχαρίστησε, τους κατηχητές και τις κατηχήτριες, που με αγάπη και ζήλο υπηρέτησαν το κατηχητικό έργο της Μητροπόλεως για την φετινή χρονιά. Ευχήθηκε στα παιδιά κάθε καλό και «η ελπίδα που πηγάζει από το Φως της Ανάστασης, να γεμίζει και να καθοδηγεί τη ζωή τους».
Ο Πανιερώτατος επεσήμανε, στην συνέχεια, την δυσκολία των καιρών που διερχόμαστε και υπογράμμισε ότι «επιβάλλεται να οπλιστούμε πνευματικά με τις αρετές της πίστης, της ελπίδας, της αγάπης, της υπομονής, της ταπείνωσης, της φιλανθρωπίας και της ανδρείας. Να αγωνιστούμε ώστε με τη βοήθεια του Θεού, τις πρεσβείες της Παναγίας μας και όλων των Αγίων μας, να ξεπεράσουμε και αυτά τα προβλήματα και έτσι να ανατείλουν καλύτερες μέρες τόσο για την πατρίδα μας όσο και για την ανθρωπότητα γενικότερα».
Μαΐστωρ – Ι. Μ. Κιτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου