Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Προκριματικά Μαθητικού και Φοιτητικού διαγωνισμού Σύνδεσης Τραγουδιού

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, την Τετάρτη 22 Απριλίου και την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, οι δύο προκριματικοί γύροι για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου του Διαγωνισμού Σύνθεσης Τραγουδιού.

Ο διαγωνισμός έχει ως θεματική του στο μήνυμα: «Ελπίδα Ζωής- Σεβασμός στη ζωή» και διοργανώνεται από την Εκκλησία της Κύπρου σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας τους και της από κοινού αντιμετώπισης προβλημάτων της κοινωνίας.
Στον τελικό προκρίθηκαν τα τραγούδια: "Ψάχνοντας να βρω νόημα στη ζωή μου", "Ξύπνα", "Ελπίδα ζωής η αγάπη", "Ο οδηγός μου", "Ταξίδι στη γη", "Έλα ξανά να με βρεις", "Σαν την άνοιξη", "Ζήσε με προσοχή".

Τα τραγούδια αυτά, μαζί με τα τραγούδια που θα προκριθούν από τον προκριματικό των Φοιτητών, θα διαγωνιστούν στον τελικό του διαγωνισμού για τα παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και Φοιτητών, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Απριλίου στις 5:30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, στον περίβολο του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης (Καθολικής).
Λουκάς Α. Παναγιώτου
Φωτογραφίες: Ι. Μ. Λεμεσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου