Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Πανηγύρι κατηχητικών συνάξεων Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσού

Το απόγευμα της Κυριακής του Θωμά, 19 Απριλίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσού με μεγάλη επιτυχία και με αθρόα προσέλευση κόσμου η Πασχαλινή Γιορτή – Πανηγύρι των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας. Το Πασχαλινό Πανηγύρι πραγματοποιείται για 16η συνεχόμενη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια του Πανηγυριού παρουσιάστηκε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε πασχαλινούς ύμνους από βυζαντινή χορωδία υπό τη διεύθυνση του κ. Γρηγόρη Καραπατάκη, ελληνικούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Θεοδοσίου Xατζηθεοδοσίου υπό την καθοδήγηση του κ. Αντρέα Μαυρουδή, καθώς και κυπριακά παραδοσιακά και ελληνικά λαϊκά τραγούδια από παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας.
Μετά την κλήρωση των λαχνών, οργανώθηκαν παραδοσιακά παιχνίδια, όπως σακουλοδρομίες, μουσικές καρέκλες κλπ. με μεγάλη συμμετοχή παιδιών.

Αρκετά στελέχη και συνεργάτες της Ενορίας, άντρες, γυναίκες και παιδιά, έφτιαχναν κατά τη διάρκεια του Πανηγυριού και πουλούσαν λοκουμάδες, σουβλάκια, ρέσι και άλλα εδέσματα.
Ι. Μ. Λεμεσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου