Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Η ελεημοσύνη έλκει τη Χάρη του Θεού

Μια πρόσκληση – πρόκληση, προς όλους μας και τον καθένα μας ξεχωριστά, απευθύνει ο Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών της ενορίας του Αγίου Παντελεήμονος Μακεδονίτισσας.
Μια πρόσκληση για να εκφραστούμε μέσα από την αρετή της φιλανθρωπίας, προσφέροντας και συμπαραστεκόμενοι στις ανάγκες των συνανθρώπων μας και μια πρόκληση, παράλληλα, να γίνουμε μιμητές του Φιλανθρώπου Κυρίου μας, της Κυρίας Θεοτόκου και πάντων των Αγίων μας και να σκύψουμε παρηγορητικά στο πρόβλημα του γείτονά μας, του διπλανού μας, να αισθανθούμε τον πόνο του, να βοηθήσουμε με ότι μπορούμε, ταπεινά και διακριτικά.
Στη συνέχεια παραθέτουμε αυτούσια την σχετική ανακοίνωση:
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
(ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ)

Ο  Χριστιανικός  Σύνδεσμος Γυναικών του Ναού μας ιδρύθηκε  τον Φεβρουάριο του 2004 και από τότε επιτελεί ένα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.
Αυτές τις δύσκολες μέρες  της οικονομικής κρίσης που διερχόμαστε και στην Κύπρο, το  φιλανθρωπικό ταμείο του ναού  μας καλείται  να ανταποκριθεί στις πάμπολλες ανάγκες πολλών αδελφών μας πολύτεκνων, υπερπολύτεκνων και συνανθρώπων μας, οι οποίοι μέχρι πριν από λίγες μέρες εργάζονταν κανονικά και ξαφνικά ανακοινώθηκε σε αυτούς ότι χάνουν την εργασία τους.
Ο ναός μας προσπαθεί να προσφέρει ό,τι μπορεί στους εμπερίστατους αδελφούς μας, κυρίως με την παροχή δωροκουπονιών από συγκεκριμένες υπεραγορές, από τις οποίες μπορούν να αγοράσουν με κάθε αξιοπρέπεια τρόφιμα.
Οι ανάγκες είναι δυστυχώς τεράστιες και καλούμαστε όλοι μας, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να βοηθήσουμε έτσι ώστε όλοι οι αναξιοπαθούντες αδελφοί μας να έχουν τα αναγκαία για τη διατροφή τους.
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην  ευλογημένη αυτή προσπάθεια, μπορούν να καταθέσουν σε κάποιο από τους λογαριασμούς μας το ποσό που επιθυμούν, ή να επικοινωνήσουν με τον π/Νεκτάριο (99875734).
Επίσης, στους λογαριασμούς αυτούς, μπορείτε να κάνετε τραπεζική εντολή έτσι ώστε κάθε μήνα να κάνετε την εισφορά σας.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΤΟΥ ΝΑΟΥ:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
164-05-5135
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
1380147798901
ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ
03340148390
Ακόμη, μπορείτε να παραδίδετε τρόφιμα, που να μην αλλοιώνονται  στον πατέρα Νεκτάριο, για να δοθούν σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα έχουν  άμεση ανάγκη.
Ρούχα καινούρια και μεταχειρισμένα μπορείτε να τα ρίχνετε στους άσπρους κάδους στην Εκκλησία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου