Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Θυρανοίξια νέου ιερού ναού της κοινότητος Αγίων Τριμιθιάς

Την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 7 το βράδυ ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας θα τελέσει τα θυρανοίξια του νέου ιερού ναού της κοινότητας Αγίων Τριμιθιάς που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Προφήτη Ηλία και στον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Εφραίμ τον Νέο.
Στη συνέχεια ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού για την εορτή του Προφήτη Ηλία συγχοροστατούντος του Επισκόπου Καρπασίας Χριστόφορου.
Την επομένη Σάββατο 20 Ιουλίου το πρωί θα τελεστεί πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής και συλλειτουργούντος του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριου ενώ το απόγευμα θα τελεσθεί εσπερινός και θα ακολουθήσει συνεστίαση με παραδοσιακό φαγητό στην τιμή των επτά ευρώ για την ενίσχυση του ταμείου ανεγέρσεως της εκκλησίας.
Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί θρησκευτική ομιλία από τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο και θα απονεμηθούν κτητορικοί τίτλοι στους δικαιούχους και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κλήρωση των δελτιαρίων εισφοράς.
Την Κυριακή το πρωί θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριου.

Εκ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου