Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Φιλανθρωπική εκδήλωση Μητροπόλεως Ταμασού

Μια ξεχωριστή και πραγματικά εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, στο Mail of Engomi στην Λευκωσία, με διοργανωτές την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και την Κεντρική Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού (ΚΥΚΑΤ).
Στόχος της όλης διοργάνωσης ήταν η συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Μητροπόλεως Ταμασού και περιελάμβανε μουσική, ψυχαγωγία, χορευτικά και θεατρικά δρώμενα.
Στην ολοήμερη εκδήλωση, η οποία άρχισε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, μετείχαν το Γ΄ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας, ο ηθοποιός Κώστας Σχοινιού, τα μέλη της ομάδας «Η παρέα της Ταμασού», η Φιλαρμονική και Ορχήστρα της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού, η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Μητροπόλεως, το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Λακατάμιας, ο Λαογραφικός Όμιλος «Ομάδα Νέων» Λακατάμιας και το Dance Madness Crew της Χαρίκλειας Οδυσσέως. Στο χώρο της εκδήλωσης δέσποζε η παρουσία του εντυπωσιακού «Άγιου Βασίλη» και λειτουργούσε ζωγραφική προσώπου για τους μικρούς μας φίλους.
Το παρόν του έδωσε και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος ευλόγησε την εκδήλωση και χαιρέτισε τους μετέχοντες με θερμά πατρικά λόγια. Συνεχάρη, παράλληλα, τους συντελεστές του σχεδιασμού και της οργάνωσης της εκδηλώσεως και τους επαίνεσε για την θαυμάσια αυτή πρωτοβουλία τους, η οποία μαρτυρεί την ευγένεια της ψυχής τους και εκφράζει την έμπρακτη αγάπη και αλληλεγγύη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.
Λουκάς Α. Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου