Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ενισχύσεις για την «Φωλιά Αγάπης»

Εμπορικές εταιρείες και επαγγελματικές οργανώσεις, ζωντανοί οργανισμοί της κοινωνίας μας, εκφραστές της ανθρωπιάς και αλληλεγγύης του λαού μας, θέλοντας να βοηθήσουν ουσιαστικά το δοκιμαζόμενο σήμερα συνάνθρωπό μας, επισκέφτηκαν, τις μέρες αυτές, τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο και του επέδωσαν, διάφορα χρηματικά ποσά, για τις ανάγκες του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Τοπικής Εκκλησίας.
Επιταγή αξίας €2000 ως ενίσχυση στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας προσέφερε η φαρμακευτική εταιρεία Remedica. Την επιταγή παρέδωσε την Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας, ο διευθύνων σύμβουλος κος Χαράλαμπος Παττίχης. Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία Remedica για την τόσο σημαντική προσφορά στην «Φωλιά Αγάπης», εν όψει και της διανομής του χριστουγεννιάτικου πακέτου και ευχήθηκε κάθε βοήθεια και ενίσχυση από το Θεό στη ζωή και το έργο τους.
Η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ» πρόσφερε χρηματικό ποσό για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Φωλιά Aγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Την εισφορά αξίας €1500 παρέδωσε στον Πανιερώτατο, το πρωί της Τετάρτης, 17 Δεκεμβρίου, ο Διευθυντής Λιανικών Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Εταιρείας κ. Ανδρέας Στρατής. Η εισφορά αυτή είναι σημαντική, ιδιαίτερα τώρα την περίοδο των εορτών, που οι ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι αυξημένες. 
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου πρόσφερε χρηματικό ποσό για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Φωλιά Aγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Την επιταγή παρέδωσε στον Πανιερώτατο, το πρωί της Τετάρτης, 17 Δεκεμβρίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου κ. Αντώνης Παπακωνσταντίνου.
Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας εκφράζει ευγνώμονες και ειλικρινείς ευχαριστίες προς τη διοίκηση και το προσωπικό όλων όσων συνεισέφεραν για το φιλανθρωπικό της έργο και εύχεται, ενόψει των επικείμενων εορτών, καλά Χριστούγεννα και ειρηνικό και ευλογημένο το νέο Έτος.
Μαΐστωρ – Ι. Μ. Κωνσταντίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου