Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτή ποδηλατικού Ομίλου «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ»

Μέσα σε μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα και με την αθρόα συμμετοχή των μελών και φίλων του Ποδηλατικού Ομίλου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «Άγιος Μνάσων», πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής, 28 Δεκεμβρίου 2014, στο Μέγα Συνοδικό της Μητροπόλεως, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ομίλου.
Η εκδήλωση άνοιξε με την ευλογία της βασιλόπιττας από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, ο οποίος στην συνέχεια αφού συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως, απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και λόγους προς τα παιδιά εξαίροντας ταυτόχρονα την όλη λειτουργία και δράση του Ομίλου.
Ο Πανιερώτατος ανέλυσε στην συνέχεια τα πολλά πνευματικά και σωματικά οφέλη της ποδηλασίας αλλά και του εν γένει αθλητισμού για να υπογραμμίσει ότι «όλα αυτά οδηγούν αναπόφευκτα στην ανάπτυξη της πνευματικότητας του παιδιού δια της καλλιέργειας και αύξησης των πνευματικών αρετών και ανθρωπιστικών αξιών».
Τέλος τιμήθηκαν προπονητές και συνεργάτες, καθώς και μέλη του Ομίλου Ποδηλασίας και μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ποδηλατικός Όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «Άγιος Μνάσων» διατηρεί έξι ποδηλατικές ακαδημίες στις κοινότητες Λυθροδόντα, Πέρα Ορεινής, Κλήρου, Παλαιχώρι και Άγιο Επιφάνειο και απασχολεί πάνω από 150 παιδιά.
Λουκάς Α. Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου